ukenru
prykordonnyky-zatrymaly-hrupu-osib-yaka-namahalasia-perepravyty-tsyharky-do-polshchi-za-dopomohoiu-drona

Прикордонники затримали групу осіб, яка намагалася переправити цигарки до Польщі за допомогою дрона

 • 18187 переглядiв

Прикордонники на Волині затримали групу осіб, які намагалися за допомогою безпілотника переправити сигарети до Польщі, вилучили сигарети та дрон, а також склали на правопорушників протоколи.

Прикордонники на Волині затримали групу осіб, яка намагалася переправити цигарки до Польщі за допомогою дрона. Цигарки було вилучено та передано Бюро економічної безпеки, а на правопорушників склали протоколи. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передає УНН.

Деталі

Прикордонники на Волині запобігли спробі незаконного переміщення тютюнових виробів через українсько-польський кордон. Після виявлення трьох осіб у лісовому масиві ті вдалися до втечі, проте марно. На місці події охоронці кордону виявили БпЛА, комплектуючі для його запуску, 360 пачок тютюнових виробів та легковий автомобіль, які передали детективам БЕБ

- повідомили в ДПСУ.

Зазначається, що на правопорушників склали документи за ст. 202 (Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду - виїзду) та ст. 185-10 (Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону) КУпАП. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо

На Закарпатті затримали організаторів нелегального трансферу. За 11 000 доларів двом чоловікам пообіцяли допомогти з перетином кордону до Словаччини поза офіційним пунктом пропуску. Втім, натомість порушники кордону отримали адмінпротоколи, а їхнім "туроператорам" загрожує кримінальна відповідальність.