ukenru
protyagom-minulogo-roku-z-mists-nesvobodi-bulo-skoyeno-tri-vtechi-z-pochatku-tsogo-roku-vzhe-odna

Протягом минулого року з місць несвободи було скоєно три втечі, з початку цього року – вже одна

 • 19906 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. З початку року в Україні було скоєно одну втечу з місця позбавлення волі, а саме втеча з дільниці соціальної реабілітації виправної колонії у Миколаївській області. Про це у відповідь на запит УНН повідомили у Департаменті з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції.

Деталі 

У Департаменті повідомили, що протягом минулого року було зареєстровано дві спроби втечі з місць несвободі у Львівській та Чернігівській областях, втечу з охоронюваної зони у Житомирській області, а також втечі з виправної колонії мінімального рівня безпеки з полегшеними умовами тримання або з дільниці соціальної реабілітації виправної колонії у Львівській та Хмельницька областях.

Крім того, в установах виконання покарань та слідчих ізоляторах ДКВС України у 2020 році зареєстровано одне кримінальне правопорушення за статтею 392 КК України - дії, що дезорганізують роботу установ виконання покарань (Дніпропетровська область).

З початку 2021 року в установах виконання покарань та слідчих ізоляторах ДКВС України зареєстровано одне кримінальне правопорушення за статтею 393 КК України (втеча з дільниці соціальної реабілітації виправної колонії) у Миколаївській області.

Масових заворушень у тюрмах минулого року та з початку цього року не було.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП