ukenru
protesti-u-novikh-sanzharakh-pravookhorontsi-pidtyagnuli-vazhku-tekhniku

Протести у Нових Санжарах: правоохоронці підтягнули важку техніку

 • 36180 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. У селищі Нові Санжари Полтавської області, куди мають перевезти евакуйованих із китайського міста Ухань українців, мітингувальники перекрили дорогу міжрегіонального значення. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в області.

"20 лютого, близько сьомої години ранку, в селищі Нові Санжари Полтавської області група місцевих мешканців під час проведення акції заблокувала дорогу міжрегіонального значення. При спробі поліцейських розблокувати проїжджу частину, деякі учасники акції чинили опір", - йдеться в повідомленні.

На відео, оприлюдненому в мережі, помітно як правоохоронці підтягують до місця події важку техніку, ймовірно, бронетранспортери. 

Нагадаємо, евакуйовані громадяни з Китаю на тлі розповсюдження нового смертельного коронавірусу перебуватимуть в обсервації на території медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавської області.

Як повідомляв УНН, у Нових Санжарах на Полтавщині мітингують через можливе розміщення евакуйованих з Китаю українців у санаторії в області.

Українські Національні Новини

Суспільство