propagandisti-simonyan-i-kiselov-podali-zayavku-na-reyestratsiyu-brendu-ekho-moskvy

пропагандисти симоньян і кісельов подали заявку на реєстрацію бренду "Эхо москвы"

 • 282681 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. Очолюване маргаритою симоньян і дмитром кисельовим міа "россия сегодня" подало заявку на реєстрацію бренду "Эхо москвы": і назва, і логотип ідентичні з брендом знищеної у 2022 році радіостанції, пише УНН з посиланням на росЗМІ.

Деталі

російські пропагандисти маргарита симоньян і дмитро кисельов на початку серпня подали заявку на реєстрацію бренду "Эхо москвы", радіостанцію, яку російська гепрокуратура в березні 2022 року звинуватила у поширенні "неправдивої інформації" про дії російських військових в Україні.

На заявку від пропагандистської міжнародної інформаційної агенції "россия сегодня" звернули увагу російські ЗМІ. Назва і логотип бренду повністю ідентичні з лого і назвою радіостанції, яку роскомнадзор відключив 1 березня 2022 року.

Зараз на частоті "Эха москвы" мовить радіо sputnik, яке входить до холдингу "россия сегодня". Повідомляють, що бренд реєструють не тільки для можливості створювати медіаконтент, а й здавати в прокат спорядження для підводного занурення і навіть контролювати нафтові свердловини.

Колишній головний редактор знищеної радіостанції Олексій Венедиктов заявив, що бренд досі належить ЗАТ "Эхо москвы", тому за законом міа "россия сегодня" не може зареєструвати бренд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: московський суд оштрафував "Вікіпедію" на 32 тисячі доларів за відмову видалити "фейки" про війну в Україні

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд України скасував чергову угоду з рф

     • 318976 переглядiв

    Уряд розподілив 1,3 мільярда грн дотації для регіонів

     • 217047 переглядiв

    На Харківщині дитина померла від вибуху планшета

     • 532286 переглядiв