ukenru
proniklogo-u-zamok-pid-chas-svyatkuvannya-rizdva-yelizavetoyu-ii-pislya-otsinki-psikhichnogo-zdorovya-vidpravili-do-likarni

Прониклого у замок під час святкування Різдва Єлизаветою II після оцінки психічного здоров'я відправили до лікарні

 • 17668 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Британська поліція повідомила, що чоловік, озброєний арбалетом, який був заарештований після проникнення на територію Віндзорського замку в день Різдва, був затриманий відповідно до "Закону про психічне здоров'я", пише УНН з посиланням на Sky News.

Деталі

19-літній хлопець з Саутгемптона був заарештований за підозрою в порушенні або незаконному проникненні на об'єкт, що охороняється, і володінні наступальною зброєю вчора близько 8:30 після попередження служби безпеки в замку, де перебуває королева.

"Чоловік був узятий під варту і пройшов оцінку психічного здоров'я - відтоді він потрапив у відділення відповідно до "Закону про психічне здоров'я" і залишається під опікою медичних фахівців", - вказали в поліції.

"Після обшуку у чоловіка був виявлений арбалет", - додали британські правоохоронці.

Що було раніше

У Великій Британії поліція заарештувала 19-річного хлопця за спробу вторгнутися на територію Віндзорського замку, де святкувала Різдво британська королева Єлизавета II з сім'єю.

Українські Національні Новини

Новини Світу