ukenru
promouter-nazvav-mozhlivikh-supernikiv-boksera-lomachenka

Промоутер назвав можливих суперників боксера Ломаченка

 • 11835 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Глава промоутерської кампанії "Top Rank" Боб Арум оприлюднив список потенційних супротивників українського боксера Василя Ломаченка, передає УНН з посиланням на "Fightnews.info".

Що відомо

Арум в першу чергу бажає провести реванш між українцем та американцем Теофімо Лопесом, який став абсолютним чемпіоном світу. Однак, промоутер назвав й інші варіанти продовження кар'єри Ломаченка.

Цитата

"Ломаченко проти Хейні? Я думаю, що це бій, який ми б однозначно розглянули. Це був би дійсно хороший поєдинок. Є багато відмінних боїв для Ломи. Я б хотів влаштувати реванш Ломаченко з Лопесом. Якщо "Лома" переможе в цьому бою, то у них буде велика трилогія.

Є багато бійців, з якими може побитися Ломаченко. Ймовірно, він також може провести бій з Райаном Гарсією. Або спуститися в другій напівлегкій вага і побитися з тим же Оскаром Вальдесом. Це відмінний бій для "Ломи". Знову ж таки, ми розглядаємо всі ці варіанти. Які бої можна влаштувати - це вже залежить від менеджерів і тренерів", - наголосив Арум.

Варто нагадати

Арум виявив інтерес до підписання контракту із Олександром Усиком.

Українські Національні Новини

Спорт