ukenru
prokurora-yakiy-vchiniv-dtp-na-lvivschini-suditimut

Прокурора, який вчинив ДТП на Львівщині, судитимуть

 • 9968 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. ДТП за участю співробітника прокуратури трапилась торік у вересні в Жидачеві, що на Львівщині. Як було встановлено, підозрюваний керував автомобілем марки “Audi 100” у стані алкогольного сп’яніння, передає УНН із посиланням на "Гал-інфо".

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області, правопорушник не врахував дорожню обстановку і стан транспортного засобу та допустив перевищення швидкості, внаслідок чого втратив контроль на автомобілем і він декілька разів перекинувся.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 38-річна пасажирка отримала середньої тяжкості тілесні ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На трасі Київ-Чоп у ДТП загинули шестеро людей

Прокуратура області завершено досудове розслідування стосовно прокурора однієї із місцевих прокуратур, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Жидачівського районного суду для розгляду по суті.

Крім цього, прокурора відсторонено від займаної посади.

У разі доведення вини чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років, з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами або без такого.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП