ukenru
prokuratura-prosit-sud-dopitati-distantsiyno-parubiya-u-spravi-yefremova

Прокуратура просить суд допитати дистанційно Парубія у справі Єфремова

 • 5540 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Сторона обвинувачення у справі про державну зраду екс-лідера парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова просить суд дистанційно допитати в якості свідка голову Верховної Ради України Андрія Парубія через його зайнятість. Відповідне клопотання на сьогоднішньому засіданні Старобільського районного суду Луганської області заявив прокурор Павло Кожухівський, передає УНН.

"У зв'язку з тим, що Парубій Андрій Володимирович є головою Верховної Ради, він повинен постійно перебувати у м.Київ. У зв'язку із завантаженістю, щільним графіком, ми вважаємо, що доцільно було б допитати Парубія Андрія Володимировича, щоб не порушувати роботу Верховної Ради, в режимі відеоконференції з Подільського районного суду Києва, оскільки він найближче знаходиться до Верховної Ради", - зазначив Кожухівський.

У свою чергу сторона захисту Єфремова заявила, що "у нас були народний депутат Ляшко, інші діячі. Вони знайшли час для допиту. А посилання на зайнятість не передбачає процесуальний кодекс. Це звичайний свідок і він має прийти до суду".

Нагадаємо, Єфремов обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.110, ч.1 ст.111, ч.1 ст.258-3, ч.3 ст.27, ст.341, ч.5 ст.27, ст.341 КК України.

Суд продовжив Єфремову термін тримання під вартою до 24 червня 2018 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП