prokuratura-nimechchyny-rozpochala-rozsliduvannia-vytoku-rozmovy-ofitseriv-pro-rakety-taurus

Прокуратура Німеччини розпочала розслідування витоку розмови офіцерів про ракети Taurus

 • 29348 переглядiв

Німецька прокуратура розпочала розслідування за фактом витоку розмови між німецькими офіцерами, які обговорювали постачання зброї, в тому числі ракет Taurus, в Україну.

Прокуратура Німеччини розпочала розслідування витоку розмови німецьких офіцерів, які обговорювали питання щодо постачання озброєнь Україні, зокрема ракет Taurus. Про це повідомляє російська служба ВВС, передає УНН.

Деталі

"Прокуратура Німеччини розпочала розслідування у зв'язку з витоком розмови офіцерів Бундесверу, які обговорювали питання щодо постачання озброєнь Україні, зокрема можливість відправлення ракет Taurus", - пише видання.

Зазначається, що представник прокуратури розповів, що силові органи Німеччини спробують з'ясувати, хто міг стояти за організацією прослуховування і чи була спроба шпигунства.

Доповнення

Інтернет-конференція високопоставлених офіцерів ВПС, яку, ймовірно, підслухали росіяни 19 лютого, стосувалася підготовки 30-хвилинного брифінгу для міністра оборони Бориса Пісторіуса щодо можливості проведення місії Taurus в Україні.

Офіцери відкрито говорять, серед іншого, про те, що американські та британські військовослужбовці діють на території України, і обговорюють можливості підготовки українського персоналу в Німеччині для місії Taurus.

Міністерство оборони Німеччини підтвердило автентичність перехопленої розмови між офіцерами ВПС, але не змогло підтвердити точність обговорюваних деталей через можливі зміни.

Популярні

Новини по темі

Іспанія передасть Україні ще 20 танків Leopard 2A4 - ЗМІ

 • 101801 переглядiв

Mind Entrepreneur Summit. Підприємництво як майбутнє України

 • 73533 переглядiв

У роботі соцмереж Facebook та Instagram стався збій

 • 24167 переглядiв