ukenru
prokuratura-kiyeva-perevirit-mozhliviy-zvyazok-mizh-perestrilkoyu-u-kharkovi-ta-vbivstvom-voronenkova

Прокуратура Києва перевірить можливий зв'язок між перестрілкою у Харкові та вбивством Вороненкова

 • 20356 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Загиблий сьогодні у Харкові чоловік дійсно проходив свідком у кримінальному провадженні щодо вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Про це УНН повідомила прессекретар прокуратури Києва Надія Максимець.

Вона повідомила, що цей чоловік дійсно проходив у провадженні та навіть затримувався з одним з підозрюваних у причетності до вбивства, а саме Олександром Лосем.

"Але у ході розслідування не було здобуто достатньо доказів, які б підтверджували причетність цього чоловіка (загиблого – ред.) до вбивства, а тому обвинувачення йому не пред'являлося. Він був у статусі свідка, але не був ключовим свідком. Він не давав свідчень про вбивство Вороненкова", - повідомила Максимець.

Водночас вона наголосила, що прокуратура Києва буде зв'язуватися з харківськими правоохоронцями.

"Зважаючи на неоднозначність події, що сталася у Харкові, ми будемо звертатися до харківських правоохоронців, які розслідують події, для того, щоб перевірити наявність зв’язків між сьогоднішніми подіями та розслідуванням вбивства Вороненкова", - сказала Максимець.

Як раніше повідомляв УНН, сьогодні, 25 жовтня, у Харкові біля супермаркету сталася стрілянина. За попередніми даними поліції, двоє невідомих осіб здійснили постріли зі зброї у двох чоловіків. Один з них помер по дорозі у лікарню, іншому медики надають необхідну допомогу.

За даними поліції, постраждалі при стрілянині у Харкові були з бандитського угрупування.

Також стало відомо, що підозрюваний у стрілянині в Харкові підірвав себе.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП