ukenru
prokinuvsya-znamenitim-pislya-peremozhnogo-golu-na-yevro-v-artema-dovbika-rizko-pobilshalo-pidpisnikiv-u-instagram

Прокинувся знаменитим: після переможного голу на Євро в Артема Довбика різко побільшало підписників у Instagram

 • 41775 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. У гравця збірної України з футболу Артема Довбика, який забив вирішальний гол на 120 хвилині 37 секунді у протистоянні України та Швеції в 1/8 фіналу Євро-2020, за ніч різко зросла кількість підписників у Instagram. Про це пише УНН з посиланням на сторінку футболіста у соцмережі.

Деталі

Відразу після матчу у Артема Довбика на сторінці кількість підписників сягала майже 31 тисяча. А наразі підписників побільшало вже до 46 тисяч. Цифра продовжує зростати.

Зокрема, його останній пост, у якому він подякував вболівальникам за віру та підтримку, набрав 15 з половиною тисячі лайків.

Що було раніше

Збірна України перемогла шведську збірну у 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу з рахунком 2:1 та проходить до чвертьфіналу. У чвертьфіналі Україна зустрінеться зі збірною Англії, яка з рахунком 2:0 здолала німців. Матч відбудеться у Римі.

Після перемоги української збірної над шведами, визначилися всі пари 1/4 фіналу Євро-2020.

Додамо

Артем Довбик побив рекорд, що раніше належав Мішелю Платіні – забитий ним у грі між збірними України та Швеції м’яч став найбільш пізнім за часом переможним голом на чемпіонаті Європи.

Українські Національні Новини

Спорт