prohres-dosiahnutyi-ukrainoiu-v-kurskii-oblasti-zmusyt-rf-peredyslokuvaty-viiska-rozvidka-estonii

Прогрес, досягнутий Україною в курській області, змусить рф передислокувати війська – розвідка Естонії

 • 25707 переглядiв

Заступник командувача Центру військової розвідки Естонії заявив, що наступ України в Курській області змусить РФ передислокувати війська з інших напрямків. Атака стала несподіванкою для російських сил.

Військова операція України в курській області рф може змусити москву передислокувати війська з інших секторів. Про це заявив Янек Кессельманн, заступник командувача Центру військової розвідки Естонії, у коментарі ERR, передає УНН.

Деталі

Наступ українських військ в районі Курська, ймовірно призведе до передислокації підрозділів Російської Федерації з інших напрямків, для забезпечення оборони ..

– сказав представник військової розвідки Естонії.

Він також зазначив, що зс рф "ймовірно ..не були готові до наступу України в цьому районі, і атака стала для них несподіванкою", - сказав Кессельманн.

Доповнення

На прес-конференції в Міністерстві оборони Естонії підполковник Янек Кессельманн зазначив також про успішні атаки на російські військові аеродроми, обмеження російської активності в Чорному морі, а також той факт, що росія наразі втрачає більше людей в день в боях, ніж може набрати.

Німецький політик вважає військову операцію ЗСУ на території рф нормою міжнародного права09.08.24, 13:45

Популярні

Новини по темі

Відключення світла 10 серпня не плануються - Укренерго

 • 18478 переглядiв