progoloshennya-melitopolya-stolitseyu-zaporizkoyi-oblasti-ye-pochatkom-kapitulyatsiyi-okupantiv-mer

Проголошення Мелітополя "столицею" Запорізької області є початком капітуляції окупантів – мер

 • 3010872 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Проголошення окупантами Мелітополя так званою “столицею” Запорізької області – є початком їхньої капітуляції. Про це заявив мер міста Іван Федоров в ефірі національного телемарафону, передає УНН.

Цитата

“Це (проголошення Мелітополя “столицею” Запорізької області – ред.) початок капітуляції ворога саме на тимчасово-окупованій території Запорізької області. Ворог постійно розказував про пропаганду, начебто він через два-три дні, або за тиждень точно захопить місто Запоріжжя. Ворог розказував, буквально три тижні тому, що він просунувся на Запорізькій лінії фронта, зайшов, начебто у Кам’янське, в Малу Токмачку, і т. д. Сьогодні, тим, що вони визнали Мелітополь адміністративним центром захопленої Запорізької області, ми визначаємо те, що вони точно вже не збираються нікуди просуватися, а хоча б намагаються утримувати те, що сьогодні вони вже сьогодні захопили”, — сказав Федоров.

Доповнення

Окупаційна "влада" тимчасово захопленої території Запорізької області затвердила "столицею" Мелітополь. Також окупанти поділили регіон на 16 адміністративних одиниць.

Трьома містами обласного значення стали Бердянськ, Мелітополь та Енергодар.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Міноборони затвердило положення про антикорупційну раду

     • 927386 переглядiв

    росіяни обстріляли село у Запорізькому районі - ОП

     • 871545 переглядiв

    Командувач ССО перевірив роботу оборонців Бахмута

     • 3426150 переглядiв