ukenru
prodovolchiy-front-u-gromadakh-pidsilyuyetsya-na-cherkaschini-dodatkovo-posadili-blizko-6-ga-kartopli

Продовольчий фронт у громадах підсилюється: на Черкащині додатково посадили близько 6 га картоплі

 • 379111 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Під час війни Україна боронить свою землю не лише на фронті. Українці з перших днів війни підтримують військових та цивільних продуктами харчування: передають вантажі в зони бойових дій та діляться їжею із внутрішньо переміщеними особами. Саме тому на Черкащині вирішили підсилити продовольчий фронт у громадах додатковими площами картоплі, яку надав Фонд “МХП-Громаді”, повідомляє УНН.

Деталі

Ініціативу підхопили керівники громадських приймалень та директори підрозділів НВФ "Урожай" МХП у регіонах.

“Вони організували доставку посадкового матеріалу та засобів захисту рослин від шкідників і бур'янів у ті громади, які виявили бажання посадити картоплю та знайшли для цього вільні ділянки землі. Посадкову картоплю голландської селекції надав Фонд "МХП-Громаді".

Дякую усім, хто долучився до доброї справи: Лисянський професійний аграрний ліцей, Степанецька, Водяницька, Шевченківська, Катеринопільська, Хлистунівська, Корсунь-Шевченківська, Чигиринська, Білозірська, Мошнівська громади.

Разом ми посадили близько шести гектарів картоплі! Разом зберемо урожай і поділимося з тими, хто сьогодні в силу різних обставин не може обробляти землю”, - наголосив директор НВФ “Урожай” Олександр Воскобойник.

Раніше

Завдяки логістичним компаніям МХП, нещодавно вдалося організувати доставку з Європи чергової партії гуманітарної допомоги.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Економіка