ukenru
probyravsia-do-moldovy-zlamav-nohu-prykordonnyky-vriatuvaly-cholovika-yakyi-namahavsia-nezakonno-peretnuty-mezhi-ukrainy

Пробирався до Молдови, зламав ногу: прикордонники врятували чоловіка, який намагався незаконно перетнути межі України

 • 53214 переглядiв

Львів'янин зламав ногу при спробі нелегально перетнути кордон з Молдовою, заплативши 4000 доларів за поради в Інтернеті, і був врятований прикордонниками після того, як його колишня дружина зателефонувала на гарячу лінію.

Мешканець Львову планував незаконно перетнути кордон з Молдовою, керуючись онлайн-підказками, за які попередньо заплатив $4000, але зламав ногу та не зміг продовжити рух. Колишня дружина чоловіка звернулася на "гарячу лінію" до ДПСУ, - потерпілого знайшли, надали медичну допомогу, після чого доставили до підрозділу, передає УНН із посиланням на Державну прикордонну службу України.

Прикордонники врятували чоловіка, котрий, пробираючись до Молдови, зламав ногу. На "гарячу лінію" ДПСУ звернулася жінка та повідомила, що її колишній чоловік хотів незаконно потрапити за кордон, проте травмувався. На пошуки вирушив прикордонний наряд зі службовим собакою та квадрокоптером. Потерпілого знайшли, надали йому медичну допомогу та доставили до підрозділу 

– ідеться у повідомленні ДПСУ.

Зазначається, що просто неба львівʼянин знаходився 4 години, змок та змерз. Згідно з інформацією відомства, ухилянт отримував поради щодо своєї "мандрівки" через телеграм-канал, за які попередньо заплатив $4000.

У ДПСУ наголосили, що безкарно такі дії не проходять: чоловіка притягнуто до адмінвідповідальності.

Нагадаємо

Поліція Закарпаття повідомила про підозру ухилянтам, які під прикриттям міжнародної гуманітарної організації намагалися перетнути кордон. Чоловіки використали символіку Червоного хреста. Їх затримали на півшляху до кордону з Румунією.