ukenru
problemi-z-pidborami-supermodel-kristen-makmenami-vpala-na-pokazi-valentino-1

Проблеми з підборами: супермодель Крістен Макменамі впала на показі Valentino

 • 2880464 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. 58-річна супермодель Крістен Макменамі впала на показі Valentino під час Тижня моди у Парижі, передає УНН з посиланням на на офіційний канал бренду в YouTube.

Деталі

Під час Тижня високої моди у Парижі відбувся показ італійського Модного дому Valentino, де бренд презентував свою кутюрну колекцію 2023 року. Модель дефілювала подіумом у розшитій стразами й металізованими квітами сукні. Якоїсь миті відома американська супермодель Крістен Макменамі не змогла встояти на підборах. Жінка впала, зняла туфлі, сидячи на подіумі, а потім встала та пішла назад босоніж. Вдруге 58-річна модель вийшла, тримаючи туфлі в руках. Це не перше падіння в кар'єрі суперзірки. Минулого року під час свого дефіле на показі колекції Jean-Paul Gaultier вона теж впала. Причиною халепи кожного разу стає незручне взуття.

Навіть багаторічний досвід не рятує ситуацію. Глядачі показу запевнили, що у Valentino кожного сезону проблеми з підборами. Чи не кожного разу на подіумі рівновагу втрачають декілька моделей.

This video makes me never want to buy Valentino shoes pic.twitter.com/OihjTCXBn6

— Eboni (@VersaceVenus_) January 25, 2023

Додамо

Цього року Тиждень моди стартував 23 січня. Свої колекції уже показали Schiaparelli, Dior, Chanel, Valentino і Fendi.

Нагадаємо

Американська реперка Doja Cat спричинила фурор своїм вбранням на Тижні моди в Парижі. Дівчина розфарбувала тіло у червоний і нанесла на нього 30 тисяч кристалів Swarovski.

Українські Національні Новини

УНН Lite