ukenru
problemi-z-opalennyam-na-lvivschini-sogodni-planuyut-uklasti-dogovir-na-upravlinnya-tets

Проблеми з опаленням на Львівщині: сьогодні планують укласти договір на управління ТЕЦ

 • 10994 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. Для врегулювання ситуації з опаленням у містах Новояворівськ та Новий Розділ на Львівщині сьогодні планується укласти договір на управління відповідними ТЕЦ та виплатити аванс працівникам цих підприємств у двох містах. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Мінрегіону.

"Новояворівська ТЕЦ, Новороздільська ТЕЦ. Сьогодні заплановано укладення договору на управління ТЕЦ між Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) та ТОВ "Нафтогаз Тепло", а також виплата авансу працівникам ТЕЦ у двох містах", - сказано у повідомленні.

Також сьогодні у Новому Роздолі проводяться підготовчі технічні роботи, зокрема, відбувається заповнення тепломереж та проведення випробувань. У Новояворівську сьогодні заплановано, зокрема, заповнити водою мережі II мікрорайону і перейти до заповнення магістральних трубопроводів І мікрорайону.

Окрім цього, на Новороздільській ТЕЦ на роботу в ТОВ "Нафтогаз Тепло" прийнято 136 працівників, на Новояворівській ТЕЦ - 160. Документи інших працівників, які були звільнені раніше, щодо поновлення на роботі будуть оформлені найближчим часом.

Раніше УНН повідомляв, що дві ТЕЦ - у містах Новояворівськ та Новий Розділ, які були влітку арештовані НАБУ, - не можуть отримати газ для початку опалювального сезону. 

Ситуація з опалювальним сезоном у Новояворівську та Новому Роздолі на Львівщині була визнана надзвичайною техногенного характеру. Початок опалювального сезону у Новояворівську та Новому Роздолі був запланований на 17-18 листопада, але досі йде підготовка.

Напередодні призначили нового керівника Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ, які є відокремленим підрозділом підприємства групи Нафтогаз ТОВ “Нафтогаз Тепло”. 

Українські Національні Новини

Економіка