ukenru
priznacheno-novogo-ochilnika-prokuraturi-krimu

Призначено нового очільника прокуратури Криму

 • 10777 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов представив колективу прокуратури Автономної Республіки Крим нового очільника — Ігоря Поночовного, передає УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Криму.

Новий очільник відомства Ігор Поночовний подякував за довіру керівництву Генеральної прокуратури.

"Ми продовжимо реалізовувати ті плани і завдання, які визначені Стратегією розвитку прокуратури АР Крим в умовах тимчасової окупації на 2019-2021 роки. Жоден факт порушення прав людини на тимчасово окупованому півострові не залишиться без нашої уваги, а винні особи будуть притягнуті до відповідальності як на національному, так і на міжнародному рівнях", - наголосив Поночовний.

Ігор Поночовний почав кар’єру прокурора у 2009 році на посаді помічника прокурора Дарницького району міста Києва. У грудні 2017 року розпочав роботу в прокуратурі АР Крим.

У червні 2018 року обійняв посаду заступника прокурора Автономної Республіки Крим, а 22 жовтня 2019 року наказом Генерального прокурора Поночовного було призначено на посаду прокурора АР Крим.

Нагадаємо, Генеральний прокурор Руслан Рябошапка 18 жовтня підписав наказ про призначення Гюндуза Мамедова на посаду заступника Генерального прокурора, який до цього був прокурором АР Крим.

Українські Національні Новини

Політика