priydit-i-sprobuyte-zaareshtuvati-golova-odeskoyi-ova-vidreaguvav-na-zayavu-moskvi-pro-sviy-aresht

Прийдіть і спробуйте заарештувати: голова Одеської ОВА відреагував на заяву москви про свій арешт

 • 274992 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Голова Одеської ОВА, та колишній командир українського батальйону “Айдар”, Максим Марченко відреагував на заяву басманного московського суду щодо оголошення його у розшук, а також щодо заочного арешту, передає УНН.

Цитата

“Сьогодні басманний суд міста москви заочно оголосив мене у розшук, та заарештував, з чим їх і вітаю. Але не розумію, чого мене шукати: я ж нікуди не дівся, і нікуди не збираюся. Прийдіть, і спробуйте заарештувати. Але попереджаю, я буду чинити опір. І взагалі, така увага з боку окупантів – це чудова ознака, що ми працюємо ефективно, і робимо їм нерви. І, врешті-решт: досить ганьбити себе ще більше. Ваші дитячі спроби когось налякати – викликають лише сміх. А ваша, так звана, друга армія – і так вже достатньо зганьбила себе на весь світ”, – сказав Марченко у відеозверненні.

Доповнення

Як стало відомо, сьогодні басманний суд москви за клопотанням слідства заочно заарештував колишнього командира українського батальйону “Айдар”, а нині голову Одеської ОВА Максима Марченка.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Потрійна ДТП з вантажівкою на Рівненщині: є травмовані

     • 97236 переглядiв

    Зеленський розповів, коли Україна відновить переговори з рф

     • 133136 переглядiв