ukenru
pristayko-vidreaguvav-na-zvilnennya-surkova

Пристайко відреагував на звільнення Суркова

 • 12885 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Відсутність ролі радника президента РФ Владислава Суркова в переговорах у Мінську поки не відчувається – він досі приїздить на зустрічі ТКГ. Про це сказав міністр закордонних справ України Вадим Пристайко, відповідаючи на запитання журналістів в кулуарах форуму "Age of Crimea 2020 - Час Криму", передає кореспондент УНН.

"На сьогоднішній момент пройшло ще недостатньо часу для того, щоб зрозуміти, чи дійсно відбулось те, про що ви говорите. Я не спостерігаю заміни команди до цього часу. Дійсно, Сурков відійшов. Але навіть ті люди, які брали участь у Мінських домовленостях, у мінських переговорах,… приїжджав Сурков, він продовжував приїжджати. Можливо потрібен час для того щоб зрозуміти, яким чином зміниться політика з приходом, якщо це так і буде, Козака на цю посаду", - зазначив міністр.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у відповідь на коментарі про Україну колишнього радника президента РФ Владислава Суркова заявив, що Україна живе незалежно від уявлення про неї відставного шовініста.

Українські Національні Новини

Політика