ukenru
prints-garri-ta-megan-markl-pokazali-zvorushlive-foto-donki-lilibet

Принц Гаррі та Меган Маркл показали зворушливе фото доньки Лілібет

 • 394236 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Принц Гаррі та Меган Маркл нещодавно відсвяткували день народження другої дитини, їх донечці Лілібет виповнився один рік. З нагоди свята відоме подружжя вирішили показати рідкісне фото своєї донечки. Про це повідомляє УНН з посиланням на допис фотографа Місан Харріман. 

Цитата

"Для мене була така честь відсвяткувати перший день народження Лілібет зі своєю та її сім’єю!" - зазначив фотограф.

На офіційній фотографії вона усміхнена й одягнена в ніжно-блакитну сукню з білим бантом у волоссі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Misan Harriman (@misanharriman)

За словами британських ЗМІ, Гаррі та Меган влаштували вечірку в саду для маленької Лілібет у Віндзорському маєтку з іменинним тортом, повітряними кулями, вечірніми іграми та закусками для пікніка.

Довідка

Британський принц Гаррі та Меган Маркл 19 травня 2018 року одружилася в каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку. За церемонією спостерігало приблизно 1,9 мільярда людей в усьому світі. Пара вдруге стали батьками 4 червня 2021 року. У подружжя народилася донечка, яку назвали на честь покійної принцеси Діани та королеви Єлизавети ІІ – Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор. Також закохані також виховують сина Арчі, якому у травні виповнилося три роки.

Як зазначається, Гаррі та Меган перестали виконувати обов'язки членів британської королівської сім'ї з 1 квітня 2020 року.

Нагадаємо 

Королева Великої Британії Єлизавета II вперше зустрілася зі своєю правнучкою, донькою принца Гаррі та Меган Маркл, Лілібет.

Раніше принц Гаррі та Меган Маркл опублікували різдвяну листівку в Twitter та вперше показали фото доньки Лілібет. На листівці герцог та герцогиня Сассекські зображені з дітьми, сином Арчі та дочкою Лілібет. Відомо, що до цього Гаррі та Меган ще не показували фотографій доньки.

Українські Національні Новини

Новини Світу