ukenru
primusova-mobilizatsiya-do-viysk-rf-arestovich-nazvav-tri-vikhodi-dlya-zhiteliv-okupovanikh-teritoriy

Примусова мобілізація до військ рф: Арестович назвав три виходи для жителів окупованих територій

 • 201126 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович звернувся до жителів окупованих територій та заявив, що у разі примусової мобілізації до військ рф у них є три виходи: ховатися, покинути тимчасово окуповану територію та переходити на бік ЗСУ, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Розуміючи, що попереду в них оборона майже 1000-кілометрової ділянки від Херсона до Харкова, а в них тут всього 100 тисяч військ, вони розуміють, що не здатні утримати цю територію", - сказав Арестович.

Деталі

За його словами, саме тому триває підготовка для проведення так званого референдуму щодо створення "Херсонської народної республіки".

"Для того, щоб набирати особовий склад до своїх підрозділів з-поміж населення окупованих територій. Це міжнародний злочин... Шановні співвітчизники, якщо вас намагаються взяти в окупаційні війська, то виходи у вас три: ховатися, покидати територію, поки це можливо, і якщо вас призвуть, то переходити на наш бік зі зброєю в руках", - розповів Арестович.

Доповнення

Російські окупанти на тимчасово захоплених територіях України готують низку псевдореферендумів для "легалізації" окупаційних адміністрацій.

Українські Національні Новини

Суспільство