ukenru
prilotiv-u-zaporizhzhi-vnochi-ne-bulo-nebo-prikrivaye-ppo-sekretar-miskradi

"Прильотів" у Запоріжжі вночі не було, небо прикриває ППО - секретар міськради

 • 104267 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. "Прильотів" у Запоріжжі через обстріли армії рф цієї ночі не зафіксовано. Про це повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв у четвер, 29 вересня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Цієї ночі у місті прильотів не зафіксовано. Сили протиповітряної оборони прикривають небо над Запоріжжям. Дякуємо їм за якісну роботу", - зазначив Куртєв.

Деталі

Він при цьому зауважив, що, за даними Генштабу, 27 вересня Сили оборони Запорізького краю в районі Токмака знищили три зенітних ракетних комплекси С-300. Втрати живої сили противника уточнюються.

Що стосується ситуації на лінії фронту, то, як зазначив Куртєв, на цей час сили противника зосереджені на утриманні раніше захоплених територій. "Також учора було зафіксовано артобстріли по позиціям наших військ неподалік Залізничного, Гуляйполя, Чарівного, Червоного та Успенівки на Гуляйпільщині. Окрім того, путінські терористи минулої доби продовжували завдавати ударів по мирним будинкам в населених пунктах Пологівського, Запорізького та Василівського районів", - зазначив він.

Доповнення

Вночі у Запоріжжі повідомляли про звуки вибухів.

Українські Національні Новини

Війна