ukenru
prikordonniki-zatrimali-dvokh-inozemtsiv-zi-spisku-interpolu

Прикордонники затримали двох іноземців зі списку Інтерполу

 • 8645 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. На кордоні з Молдовою правоохорнці затримали іноземця, якого розшукував Інтерпол. Ще одного зловмисника виявили в аеропорту Харкова. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби, передає УНН.

Виявилося, що 38-річного громадянина Молдови, який прямував в Україну, розшукують правоохоронні органи Румунії для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, пов’язаних з контрабандною діяльністю. Чоловіка затримали та для подальшої екстрадиції до Румунії передали представникам Національної поліції.

Також повідомляється, що в аеропорту Харкова був затриманий громадянин Єгипту, стосовно якого теж спрацювала база даних Інтерполу. 42-річний іноземець мав намір потрапити на авіарейс "Харків-Стамбул", проте під час паспортного контролю з’ясувалось, що чоловіка з минулого року розшукують у Катарі за підозрою у шахрайстві. Виявилось, що громадянин Єгипту прибув на територію України ще до оголошення його у міжнародний розшук. Наразі його передали співробітникам Національної поліції.

Як повідомляв УНН, на Волині прикордонники затримали розшукуваного Інтерполом росіянина.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП