ukenru
prikordonniki-rozpovili-pro-grafik-roboti-kpvv-na-donbasi-pid-chas-svyat

Прикордонники розповіли про графік роботи КПВВ на Донбасі під час свят

 • 17729 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Контрольно-пропускні пункти на в’їзд та виїзд на кордоні з тимчасово окупованими територіями працюватимуть у штатному режимі. Про це в коментарі УНН повідомив радник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян.

“Працювати КПВВ будуть в штатному режимі, так як це передбачено графіком затвердженим штабом ООС на зимовий період, тобто з 8 години до 17”, - сказав Олег Слободян.

Посадовець повідомив, що на новорічні свята традиційно очікується збільшення кількості людей, які будуть проходити через КПВВ, в тому числі на кордоні з тимчасово окупованими територіями. Щоб забезпечити безпеку та нормальну роботу КПП на Донбасі у святковий період, також, буде посилено охорону: “Буде збільшена кількість прикордонних нарядів і активізовано використання службових собак для огляду транспортних засобів. Тобто збільшення кількості людей – це, відповідно, збільнення безпекових ризиків, тому прикордонники будуть вживати всіх необхідних заходів для того, щоб ці ризики мінімізувати”, - підкреслив Слободян.

Як повідомляв УНН, на західній ділянці кордону на в’їзд в Україну досі стоять черги з автівок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна почала посилювати охорону кордону до свят

Українські Національні Новини

Кримінал та НП