priama-liniia-z-putinym-naibilshe-rosiian-tsikavyt-koly-zakinchytsia-viina

"Пряма лінія" з путіним: найбільше росіян цікавить, коли закінчиться війна

 • 36881 переглядiв

Опитування "Левада-центру" показало, що 21% росіян хочуть запитати Путіна, коли закінчиться війна з Україною, відсунувши на другий план інші проблеми, такі як пенсії та соціальні питання.

Під час "прямої лінії" з російським диктатором володимиром путіним найбільше росіяни хочуть запитати в нього про те, коли та як закінчиться війна проти України. Про це свідчать дані опитування Левада-центру, передає УНН

Деталі

Про те, коли закінчиться війна, хочуть знати 21% росіян. Серед варіантів цього питання також траплялися такі: "Коли буде мир?", "Коли переможемо?", "Що роблять, щоб закінчити цю операцію?" і "Коли закінчиться мобілізація?".

Питання щодо закінчення війни лідирує з великим відривом від інших.

Доповнення

Ще 8% росіян хочуть запитати про пенсії та їхній розмір, а також про те, коли пенсіонери "житимуть добре". Інші 8% росіян цікавляться соціальними програмами, недоступним житлом, поганою медициною та освітою.

Крім того, 7% громадян РФ запитали б про низькі зарплати та підвищення рівня життя. Окремо 6% цікавлять питання, коли Путін піде з влади, і яким він бачить майбутнє Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВ росії верховний суд оголосив "рух ЛГБТ" екстремістською організацією

Натомість майбутнє економіки та розвитку РФ хвилює лише 3% росіян, а розв’язанням місцевих проблем хочуть поцікавитися 2%. Стільки ж опитаних непокоїть зовнішня політика, тема мігрантів та корупція.

Зазначається, що ще 10% росіян ні про що не бажають запитувати диктатора і не дивитимуться "пряму лінію" з ним, а ще 20% опитаних не змогли сформулювати запитання.

Контекст

У кремлі раніше оголосили, що "пряма лінія" з путіним відбудеться 14 грудня і буде об'єднана з великою пресконференція. Це стане першим спілкуванням російського президента зі своїми громадянами після початку війни в Україні у лютому 2022 року.

Нагадаємо

У рф спостерігається зростання дефіциту робочої сили на внутрішньому виробництві, який відповідно до даних місцевих досліджень, у зв'язку з витратами на війну проти України, зросте до чотирьох мільйонів працівників до 2030 року.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі