pri-perevirtsi-mashin-na-blokpostakh-natsgvardiytsi-za-minuliy-tizhden-6-granat-i-20-pidrivnikiv-do-tankovikh-snaryadiv

При перевірці машин на блокпостах Нацгвардійці за минулий тиждень 6 гранат і 20 підривників до танкових снарядів

 • 1245104 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Військовослужбовці Національної гвардії України продовжують охороняти важливі державні об’єкти, оглядати машини на блокпостах боротись із порушниками закону. Про це під час брифінгу повідомив заступник директора Департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович, пише УНН.

Деталі 

Для охорони важливих державних об’єктів щоденно призначається близько 300 варт. На минулому тижні за порушення пропускного режиму на цих об’єктах особовий склад варт затримав 32 особи та 1 особу за спробу проникнення на об’єкт через заборонену зону.

Протягом минулого тижня забезпечено недоторканість 111 дипломатичних представництв, консульських установ іноземних держав та представництв міжнародних організацій в Україні.

Для запровадження комендантської години та несення служби із забезпечення громадської безпеки у 33 населених пунктах держави щодобово залучається близько тисячі військовослужбовців Нацгвардії,  та 43 кінологи зі службовими собаками. «Близько 2,8 тисячі гвардійців щодобово здійснюють надійну охорону 112 об’єктів регіонального і місцевого значення; 2,3 тисячі військових на 130 блокпостах забезпечують встановлення особливого режиму в’їзду і виїзду до населених пунктів, перевірку документів, огляд речей та транспортних засобів, багажу і вантажів», — зазначив Микола Уршалович.

Зведені кінологічні мобільні групи також залучаються для виконання завдань на блокпостах, якими за минулий тиждень при перевірці транспортних засобів виявлено та вилучено 810 набоїв різного калібру, 6 гранат із запалами, 5 од. 40 мм ВОГів та 20 підривників до 125-мм танкових снарядів. 

Крім цього, військовослужбовці Національної гвардії брали участь у 27 заходах контрдиверсійної боротьби у 37 населених пунктах, для чого залучалось близько 1200 гвардійців та 43 одиниці техніки. «В результаті проведеної роботи було перевірено: 2968 адрес, 2227 транспортних засобів, 8644 громадян та 5339 мобільних терміналів. А під час контрдиверсійних заходів затримано: 35 осіб за адміністративні, 19 осіб за кримінальні правопорушення та 1 особу за підозрою у державній зраді», - розповів полковник.  

Додамо

Діти загиблих, зниклих безвісти  за особливих обставин Нацгвардійців на минулому тижні вирушили на відпочинок до Латвії, Польщі та Італії. «Головна мета поїздки - психологічна реабілітація та відпочинок дітей військовослужбовців від подій які вони пережили через дії російського агресора», - зазначив Уршалович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нарахували собі майже один мільйон "бойових" премій: СБУ викрила керівників навчального центру Нацгвардії

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі