prezydentka-moldovy-zustrilasia-z-novym-ministrom-zakordonnykh-sprav-velykoi-brytanii-devidom-kemeronom

Президентка Молдови зустрілася з новим міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Кемероном

 • 1299 переглядiв

Майя Санду подякувала міністру закордонних справ Великої Британії за підтримку, надану Україні.

Президентка Молдови Майя Санду оголосила в п'ятницю, що провела переговори в Кишиневі з новим міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Кемероном, який відвідав країну транзитом після Києва. Лідерка Молдови висловила вдячність Великій Британії за підтримку України, зазначивши що це має важливе значення - як для Молдови, так і для Європи. 

Про це повідомляє УНН із посиланням на Facebook-сторінку президента Молдови.

Вчора ввечері я зустрілася в Кишиневі з міністром закордонних справ Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Девідом Кемероном, який нещодавно відвідав Україну. Під час нашої розмови я висловила вдячність за підтримку Сполученим Королівством Молдови та України. Підтримка нашої сусідньої країни має вирішальне значення як для безпеки Молдови, так і для стабільності та процвітання Європи. Я обговорила з главою британської дипломатії двостороннє співробітництво і наші спільні зусилля в боротьбі з корупцією

Майя Санду у повідомленні, опублікованому у Facebook.

Нагадаємо

Новопризначений міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон здійснив свій перший закордонний візит. Напередодні він приїхав до Києва та зустрівся з президентом Володимиром Зеленським.

Ігор Тележніков

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві оголошено повітряну тривогу

     • 3085 переглядiв

    Стрілянина в лікарні в Нью-Гемпширі: загинули двоє людей

     • 3309 переглядiв