prezident-zdiysniv-pershiy-z-2014-roku-vizit-na-adminmezhu-z-okupovanim-krimom

Зеленський здійснив перший з 2014 року візит на адмінмежу з окупованим Кримом

 • 14519 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Під час робочої поїздки до Херсонської області Президент Володимир Зеленський відвідав контрольний пункт в'їзду-виїзду "Чонгар" на тимчасовій адміністративній межі з Автономною Республікою Крим. Це перший візит Зеленського на адміністративну межу з окупованим Кримом з 2014 року, передає УНН з посиланням на прес-службу Президента.

Так, під час поїздки Зеленський оглянув інфраструктуру КПВВ та умови, у яких люди проходять контроль для перетину адмінмежі. Президент поспілкувався з громадянами, які саме прямували в бік окупованого Криму, та мешканцями сусідніх із КПВВ "Чонгар" районів.

На нараді з питань реалізації проектів облаштування КПВВ "Чонгар" і КПВВ "Каланчак" учасники повідомили Президенту, що для реалізації першого етапу проекту достатньо буде вже виділених для цього 100 млн грн. Натомість поки у держбюджеті не передбачено 70 млн грн для другого етапу.

Глава держави пообіцяв посприяти тому, щоб проект з облаштування КПВВ був профінансований повністю.

Як повідомляв УНН, сьогодні на Херсонщині Зеленський представив новопризначеного главу Херсонської облдержадміністрації Юрія Гусєва.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Українка Снігур перемогла на юніорському Wimbledon

     • 11948 переглядiв

    Зеленський привітав Сенцова з днем народження

     • 14300 переглядiв

    Україна здатна вдвічі зменшити споживання газу — Зубко

     • 14029 переглядiв