prezident-zasterig-gromadyan-na-deokupovanikh-teritoriyakh-pro-seryoznist-minnoyi-zagrozi

Президент застеріг громадян на деокупованих територіях про серйозність мінної загрози

 • 167391 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський застеріг громадян на деокупованих територіях про серйозність мінної загрози, передає УНН.

Деталі

Президент зазначив, що цієї доби продовжився рух наших військових, Служби безпеки України, Нацгвардії та всіх, хто бере участь у активних діях – у діях на сході, в діях на півдні України.

 “Ми тримаємо позиції на Донбасі, зокрема на Бахмутському напрямку, де зараз дуже-дуже складно, дуже жорсткі бої. Хочу сьогодні знову відзначити наших воїнів з 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» за мужність, за стійкість саме на цьому напрямку”, — зазначив Президент.

Зеленський повідомив, що на деокупованих територіях “не збавляється темп у відновлювальних роботах” — це транспорт, електрика, газопостачання, пошта та соціальні виплати. Також Президент застеріг громадян на деокупованих територіях про серйозність мінної загрози.

Цитата

“Дуже прошу всіх українців на території, де були окупанти, особливо уважно ставитися до мінної загрози”, — наголосив Зеленський.

Нагадаємо

Зеленський прокоментував вибухи на Кримському мості, а також вкотре зазначив — що Україна гарантує всім російським військовим, які добровільно складуть зброю і здадуться в полон, збереження їхнього життя.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Криворіжчині водій трактора підірвався на міні

     • 175259 переглядiв

    Внаслідок вибуху на АЗС в Ірландії загинули 9 людей

     • 133923 переглядiв

    Через повінь у Нігерії загинуло понад 40 людей

     • 147438 переглядiв