ukenru
prezident-zaraz-vidbuvayetsya-diplomatichna-mobilizatsiya-vsiyeyi-mizhnarodnoyi-spilnoti

Президент: зараз відбувається дипломатична мобілізація всієї міжнародної спільноти

 • 177786 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. У своєму вечірньому зверненні Володимир Зеленський заявив, що зараз відбувається дипломатична мобілізація всієї міжнародної спільноти і Україна отримує ще більше підтримки від світу і нових країн. Про це інформує УНН.

Деталі

Під час свого звернення український президент подякував усім партнерам, які протистоять з Україною російській агресії. Він підкреслив, що це є "реакція на нові російські ескалаційні кроки".

Цитата

"Зараз відбувається дипломатична мобілізація всієї міжнародної спільноти. Коло тих, хто підтримує нас зараз, не обмежується лише колом наших традиційних партнерів і тих, хто відкрито підтримав нашу державу після 24 лютого. Нас підтримують тепер майже всі – ось така реакція на нові російські ескалаційні кроки", — йдеться у зверненні.

Зокрема фарс із підготовкою псевдореферендумів на окупованій території демонструє, що відбувалось і у 2014 році в Криму й на Донбасі, і що цивілізовані країни світу підтримують Україну, на що Зеленський висловив подяку.

"Дякую усім європейцям від Ісландії до Румунії, яких Росії більше ніколи не обманути. Дякую, Британіє, за підтримку! Туреччині! Канадо, спасибі! Дякую й усім, хто зараз непублічно засвідчує підтримку Україні", — сказав Президент.

Нагадаємо

Зеленський прокоментував "часткову" мобілізацію в Росії.

Українські Національні Новини

Політика