ukenru
prezident-uefa-vysoko-otsenil-klichko-mer-organizoval-final-na-vysochayshem-urovne

Президент УЕФА высоко оценил Кличко: мэр организовал финал на высочайшем уровне

 • 3975 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Мер Києва Віталій Кличко впорався з організацією фіналів Ліги чемпіонів УЄФА на відмінно, довівши, що столиця України здатна гідно проводити події світового масштабу. Про це за підсумками футбольного свята заявив президент УЄФА Олександр Чеферін.

"Хотів би подякувати Київ і мера Кличко за відмінну організацію фінальних матчів Ліги чемпіонів. Не варто забувати, що це - наймасштабніший спортивний подія світового рівня, яке нелегко організувати. І вчора (відео було записано 27 травня - ред.), І в попередні дні не було жодної помилки! "- підкреслив глава УЄФА.

За його словами, після ідеально організованого фіналу Ліги чемпіонів, як мінімум половина уболівальників знову повернуться до Києва.

"Спасибі за все! Дякую за гостинність. Я впевнений в тому, що як мінімум половина уболівальників знову повернуться до Києва. Якщо місто змогло прийняти таку велику подію, як фінал Ліги чемпіонів, він зможе організувати абсолютно будь-яка подія. Ви точно зможете! "- констатував Олександр Чеферін.

Нагадаємо, в суботу, 26 травня, в Києві відбувся фінальний матч Ліги чемпіонів-2018. До нього в місті були підготовлені фан-зони і точки збору уболівальників, організовані їх підвезення і безпечне переміщення, а також проведено ряд розважальних заходів. За словами Віталія Кличка, вболівальники також оцінили рівень підготовки столиці.

"Перед матчем я мав можливість поговорити з фанатами і чув від них тільки позитивні відгуки. Вболівальники і "Ліверпуля", і "Реала" розповідали, що приємно вражені Києвом, його красою і тією атмосферою, яка панує в місті ", - заявив Кличко.

Відзначимо, згідно з інформацією Київської міської державної адміністрації, всього в столиці на період проведення фіналів Ліги чемпіонів приїхали понад 50 тис. Уболівальників з різних країн.

Українські Національні Новини

Київ