ukenru
prezident-rozrakhovuye-na-yaknayshvidshiy-rozglyad-vr-zakonoproektu-pro-antikoruptsiyniy-sud

Президент розраховує на якнайшвидший розгляд ВР законопроекту про Антикорупційний суд

 • 7429 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Президент України Петро Порошенко закликав народних депутатів якнайскоріше розпочати розгляд законопроекту “Про Антикорупційний суд” у відповідності з усіма регламентними процедурами. Про це Глава держави написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“Попереду — місяці відповідальних рішень. Але що просив би народних депутатів зробити негайно, так це у строгій відповідності з усіма регламентними процедурами розпочати розгляд внесеного мною законопроекту “Про Антикорупційний Суд”, — зазначив Президент.

Також П.Порошенко розраховує на підтримку парламенту його ініціативи щодо скасування електронного декларування для громадських активістів.

Як повідомляв УНН, 6 лютого Верховна Рада розпочала восьму сесію. Після відкриття сесії А.Парубій визначив пріоритети роботи ВР на восьму сесію, вказавши, зокрема, на прийняття закону про національну безпеку, прийняття закону про Антикорупційний суд, який пропонується сьогодні до включення до порядку денного сесії. Також необхідно прийняти блок євроінтеграційних законів.

Українські Національні Новини

Політика