ukenru
prezident-obgovoriv-z-delegatsiyeyu-senatoriv-ssha-prodovolchu-bezpeku

Президент обговорив з делегацією сенаторів США продовольчу безпеку

 • 106912 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Володимир Зеленський у Києві провів переговори з делегацією сенаторів США на чолі з лідером республіканської меншості в Сенаті Мітчеллом Макконнеллом. Однією із обговорюваних тем було продовольча безпека. Про це йдеться у відеозверненні Президента, передає УНН.

Деталі

Під час переговорів чиновники обговорили різні напрямки підтримки України, зокрема оборонну та фінансову. А також і посилення санкцій проти росії.

Цитата

"Одне з питань, яким займаюся фактично щоденно, – це продовольча безпека. Дедалі більше держав світу усвідомлюють, що росія, заблокувавши для нас Чорне море і продовжуючи цю війну, ставить десятки інших країн перед загрозою цінової кризи на ринку продовольства та навіть голоду. Це ще один стимул для нашої антивоєнної коаліції діяти більш рішучо разом", - сказав Зеленський.

Він зазаначив, що зараз підтримка для України, передусім зброєю, означає роботу на недопущення глобального голоду.

"Що швидше ми звільнимо нашу землю і гарантуємо Україні безпеку, то швидше може відновитися нормальний стан продовольчого ринку", - додав Президент.

Нагадаємо

Голова Всесвітньої продовольчої програми ООН просить путіна відкрити українські чорноморські порти через голод в інших країнах.

Українські Національні Новини

Політика