ukenru
premyer-izrayilyu-otrimav-listi-z-dvoma-kulyami-odin-mig-vidpraviti-nasliduvach

Прем'єр Ізраїлю отримав листи з двома кулями: один міг відправити "наслідувач"

 • 323755 переглядiв

КИЇВ. 1 травня. УНН. Двічі менш ніж за тиждень сім'ї прем'єр-міністра Нафталі Беннета було надіслано листа із погрозами, в якому була куля, пише УНН з посиланням на ізраїльські ЗМІ.

Деталі

Повідомляється, що другий лист, виявлений у будинку прем'єра, був адресований синові Беннета Йоні. Перший лист був адресований як йому, так і дружині Беннета Гілат. Також листи містили вимогу до прем'єра залишити посаду, інакше його сім'я постраждає.

Поліція та служба безпеки розпочали розслідування за цим фактом.

Представники силових структур вважають, що істотної загрози життю прем'єр-міністру чи його сім'ї немає.

За інформацією станом на 1 травня, правоохоронці вважають, що кулі та погрози сім'ї Беннета посилали дві різні особи, пише Times of Israel.

Так, незважаючи на те, що погрози на адресу сім'ї прем'єр-міністра були схожі і надійшли з різницею всього два дні, співробітники служби безпеки не впевнені, що відповідальні за відправлення пов'язані між собою. Повідомляється, що слідчі ще не встановили підозрюваних.

Спочатку офіційні особи вважали, що обидва листи були надіслані однією і тією ж людиною або групою осіб, до того ж, у них, як повідомляється, використовувалася подібна мова і фігурували бойові кулі одного і того ж типу.

Проте суспільний мовник повідомив, що другий лист, ймовірно, був надісланий "наслідувачем", пише видання.

Поліція заявила, що обидва листи містять "докладні погрози вбивством" на адресу сім'ї Беннетта, і співробітники служби безпеки вважають, що той, хто їх надіслав, "зібрав інформацію" про сім'ю.

Додамо

На території Ізраїлю почастішали теракти. Так, останній такий випадок стався напередодні поблизу поселення Аріеля на Західному березі.

Атака сталася на тлі різкого зростання напруженості між Ізраїлем та палестинцями в останні тижні на тлі неодноразових терористичних атак в ізраїльських містах, внаслідок яких загинуло 14 людей.

Українські Національні Новини

Новини Світу