premyer-gretsiyi-noviy-paket-sanktsiy-proti-rf-dozvolit-zaprovadzhuvati-zakhodi-proti-turechchini

Прем'єр Греції: новий пакет санкцій проти РФ дозволить запроваджувати заходи проти Туреччини

 • 132750 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Прем'єр-міністр Кіріакос Міцотакіс після завершення неформального саміту Європейського Союзу в Празі зробив заяву, що новий пакет санкцій проти РФ дозволить запроваджувати заходи проти Туреччини, зокрема турецьких компаній. Про це інформує УНН з посиланням на грецьке видання Ertnews.

Деталі

Восьмий пакет санкцій проти Росії вперше передбачає право на запровадження рестрикцій щодо турецьких юридичних та фізичних осіб, які порушують антиросійські обмеження, постачаючи в країну товари з Європи.

Цитата

“Вперше з'явилася можливість запровадження санкцій щодо турецьких юридичних та фізичних осіб, які, як вважається, порушують санкції, запроваджені проти Росії, експортуючи європейські товари до Росії через Туреччину”, — наводить його слова телеканал.

Раніше прем'єр-міністр Бельгії Олександр Де Кроо заявив, що королівство утрималося під час голосування щодо восьмого пакету антиросійських санкцій Євросоюзу, але не стала блокувати рішення з міркувань «європейської солідарності» та необхідності згуртованості в умовах підтримки України.

Нагадаємо

Уряд Японії у відповідь на анексію окупованих територій Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей України запровадив додаткові санкції щодо рф. Вони торкаються більш ніж 80 громадян та 9 організацій країни-агресора.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    ЗСУ до Херсона залишилося менше ніж 30 км, — Арестович

     • 275343 переглядiв

    Окупанти за добу обстріляли 5 громад на Сумщині

     • 123779 переглядiв

    Євробачення-2023 проведуть у британському Ліверпулі

     • 237252 переглядiв