ukenru
premyer-dav-doruchennya-znayti-groshi-na-parad-do-dnya-nezalezhnosti

Прем'єр дав доручення знайти гроші на парад до Дня Незалежності

 • 18639 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. Міністерство фінансів і Міністерство оборони мають знайти додаткові кошти для проведення військового параду на День Незалежності 24 серпня 2019 року. Про це заявив Прем'єр-міністрів України Володимир Гройсман під час засідання уряду, передає кореспондент УНН.

"Я би хотів сьогодні доручити міністру фінансів, міністру оборони від імені уряду ретельно порахувати вартість проведення параду, джерела фінансування. У мене є думки з цього приводу – де ми візьмемо кошти не за рахунок соціальних виплат, і таким чином ми вирішимо два питання: перше – гарну ініціативу про підвищення виплат і друге – це проведення параду не за рахунок соціальних виплат. Ці пропозиції будуть направлені Президенту, і він вже ухвалить остаточне рішення як Верховний головнокомандувач", - зазначив Гройсман.

При цьому він додав, що цілком підтримує ініціативу Глави держави про підвищення виплат військовослужбовцям. Однак, на його думку, провести військовий парад на День Незалежності необхідно.

Нагадаємо, вчора Президент України Володимир Зеленський ухвалив рішення не проводити військовий парад на День Незалежності, натомість 300 мільйонів гривень будуть спрямовані на премії військовослужбовцям.

Українські Національні Новини

Політика