ukenru
pravookhorontsi-zablokuvali-mayzhe-pivsotni-vebresursiv-scho-prodavali-alkogolniy-falsifikat

Правоохоронці заблокували майже півсотні вебресурсів, що продавали алкогольний фальсифікат

 • 12341 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Співробітники ДФС у місті Києві припинили діяльність 44 вебресурси, які здійснювали реалізацію алкогольного фальсифікату. Про це повідомляє пресслужба Державної фіскальної служби, передає УНН.

Деталі

Встановлено, що зловмисники продавали алкогольний фальсифікат в цілому по Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кращих традиціях китайських підробок: українці обурені якістю псевдогрузинського коньяку "Aznauri"

"В ході здійснення подальших заходів було встановлено провайдерів хостингу, які надавали послуги з підтримки доменних імен зазначених веб-ресурсів, та згідно з ухвалою Дніпровського районного суду м. Києва накладено арешт на майнові права інтелектуальної власності на 44 доменних імені, внаслідок чого припинено їх функціонування", - йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Здійснюються заходи щодо встановлення осіб, причетних до незаконного обігу підакцизних товарів.

Доповнення 

Нагадаємо, що директор Всеукраїнської громадської організації "Союз споживачів України" Максим Несміянов радить купувати алкоголь на офіційних інтернет-платформах або у мережевих великих магазинах, щоб не стати жертвою фальсифікаторів. 

Також варто уникати купівлі алкоголю в тетрапаках, наприклад, адже офіційні виробники якісної алкогольної продукції не використовують таке пакування. До того ж здебільшого підробляють саме дорожчу імпортну продукцію.

Серед популярних українських алкогольних брендів, якості продукту яких українці довірять найбільше, знаходяться такі лікеро-горілчані компанії: "Баядера - Груп" (ТМ "Хлібний дар"), "Глобал Спірітс" (УДК) (ТМ "Хортиця"), "ЛВН Лімітед" (ТМ "Немірофф"), ЛГЗ PRIME (ТМ "Prime", "Др.Житник") і ТОВ "Атлантіс" (ТМ "Грін Дей").

Українські Національні Новини

Кримінал та НП