pravda-pro-poshkodzhennya-desantnogo-korablya-v-novorosiysku-stala-seryoznim-lyapasom-dlya-kerivnitstva-rosiyi-gur

Правда про пошкодження десантного корабля в новоросійську стала серйозним ляпасом для керівництва росії - ГУР

 • 1670919 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Для російського керівництва, яке публічно відзвітувало про невдалу українську атаку у новоросійську, стало великим ляпасом, поява в мережі фото та відеофайлів з доказами серйозних втрат для флоту рф. Про це в ефірі телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає УНН.

Деталі

Представник ГУР зазначив, що такі «прикрі випадки» трапляються один за одним на тлі заяв міноборони рф про начебто безрезультатний контрнаступ українських сил.

"В москві невпізнані літаючі об'єкти, а тут невпізнані плаваючі об'єкти, які вочевидь пошкодили цей самий десантний корабель. Наслідки є різні. Є інформаційні, зокрема пропагандистські. Зрозуміло, що ми сьогодні почуємо такий рясний вий на болотах із піною на обличчях у скабєєвих і соловйових", - сказав Юсов.

Юсов зауважив, що російські воєнкори звинувачують міноборони рф в тому, що ті відірвались від реальності і заперечують очевидні речі – що "всі цілі збиті", пошкоджень немає, і тут з’являються такі "епічні відеофайли". А міноборони звинувачують воєнкорів в тому, що ті підривають безпеку росії.

"В цьому плані все дуже добре. І для політичного кервництва рашисткього режиму це, звичайно, серйозний ляпас",- зазначив представник ГУР. 

Додамо

Андрій Юсов також прокоментував вибух в окупованій Феодосії у районі нафтобази. Він сказав, що це заправка кораблів чорноморського флоту, тому вона підлягає знищенню.

"Будь-які об'єкти на території окупованого Криму, які використовуються для підтримки окупаційного корпусу загарбників і наземних сил, і флоту, у перспективі підлягають подальшій демілітаризації", - наголосив він.

В результаті спільної операції СБУ та ВМС надводний дрон насичений 450 кілограмами тротилу атакував російський корабель у новоросійську, де знаходиться близько 100 осіб екіпажу ВДК "оленегорский горняк". Зазначається, що судно отримало серйозну пробоїну і наразі не може виконувати свої бойові завдання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чорному морі росіяни розгортають велике корабельне угруповання, можливі провокації – Гуменюк

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Відключення світла у Києві: у ДТЕК пояснили ситуацію

     • 892945 переглядiв