ukenru
prank-viyshov-z-pid-kontrolyu-podolyak-znovu-zaklikav-svit-vvesti-naftove-embargo-proti-rf

Пранк вийшов з-під контролю: Подоляк знову закликав світ ввести нафтове ембарго проти рф

 • 128119 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. росія є країню, яка через відсутність інших успіхів досі живе культом перемоги у Другій світовій війні. Радник керівника Офісу президента України  Михайло Подоляк заявив, що світ має зупинити це божевілля та ввести нафтове ембарго проти рф, передає УНН.

Цитата

“Країна, яка через відсутність інших успіхів досі живе культом перемоги у WW2 (Друга світова війна — ред.). А тому розв’язує нову війну. Це було б смішно, але вже не до жартів. Сотні людей гинуть щодня. Пранк вийшов з-під контролю. Світ має зупинити це безумство та запровадити нафтове ембарго”, — наголосив Подоляк.

Деталі

Він наголосив, що росія — це держава з комплексом неповноцінності, яка намагається стверджуватися через інших. Країна, яка не має науки, не виробляє техніку та не експортує нічого, крім природної сировини. Але марить себе наддержавою, сумуючи за імперським минулим.

Додамо

Міністр фінансів Франції Бруно Ле Мер заявив у вівторок, що ембарго на російську нафту на рівні Європейського Союзу у розробці. Він додав, що президент Франції Емманюель Макрон хоче піти на такий крок.

Українські Національні Новини

Суспільство