ukenru
pozhezha-v-lisoparkoviy-zoni-u-kiyevi-dosi-trivaye

Пожежа в лісопарковій зоні у Києві досі триває

 • 9941 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Гасіння пожежі на вулиці Пухівській у Деснянському районі столиці, де загорівся трав’яний настил на території близько 3 га, наразі продовжується. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС у Києві.

У прес-службі повідомили, що повідомлення про пожежу рятувальники отримали 11 червня о 14:18.

До місця виклику негайно було направлено вогнеборців із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. По прибуттю перших пожежно-рятувальних підрозділів було встановлено, що горить трав’яний настил на території близько 3 га. Вогнеборці відразу ж приступили до гасіння пожежі.

Гасіння пожежі, як зазначається, здійснюється за допомогою підвозу води з найближчих вододжерел. Аби запобігти розповсюдженню пожежі на більшу площу, по її периметру за допомогою автотракторної техніки проорано мінералізовані смуги.

Повідомляється, що на місці події працює чотири одиниці пожежно-рятувальної техніки та 20 рятувальників з Київського гарнізону. Від Дарницького лісопаркового господарства залучено три одиниці техніки (2 пожежних автомобілі та трактор), а від Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації - три поливальних автомобілі.

"Гасіння пожежі наразі продовжується. Причина виникнення займання з’ясовується", - повідомили рятувальники.

Як повідомляв УНН, у Чорнобильскій зоні сталася пожежа. Поліція відкрила провадження за фактом пожежі у зоні ЧАЕС.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП