pozhezha-u-tokio-star-ta-v-odeskomu-koledzhi-na-odeschini-suditimut-ekskerivnia-dsns

Пожежа у "Токіо Стар" та в Одеському коледжі: на Одещині судитимуть екскерівника ДСНС

 • 7081 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. До суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього керівника Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, якого підозрюють у неналежному виконанні своїх службових обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки, а саме до загибелі 33 людей. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ОГПУ.

"Прокурори обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишнього керівника Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, обвинуваченого у службовій недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України)", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, внаслідок злочинної недбалості колишнього посадовця, відповідального за здійснення державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки, системного невиконання ним своїх обов’язків та неналежного контролю за діями підлеглих, протягом 2019 року на території Одеси сталося три масштабних пожежі, в яких загинули люди.

"Так, у червні минулого року в Одеському обласному медичному центрі психіатричного здоров’я загинуло 8 громадян, у серпні 9 людей загинули при пожежі в готелі "Токіо Стар", та у грудні – 16 загиблих в Одеському економічному коледжі", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, колишньому начальнику Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуації в Одеській області повідомлено про підозру у неналежному виконанні своїх службових обов’язків, що спричинило тяжкі наслідки, а саме до загибелі 32 людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Суд відклав до жовтня судовий розгляд справи Шеремета

     • 10486 переглядiв