ukenru
poyizd-lviv-kiyiv-vidnoviv-rukh-pislya-povidomlennya-pro-zaminuvannya

Поїзд Львів-Київ відновив рух після повідомлення про замінування

 • 26381 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Поїзд №744 Львів – Дарниця відновив рух за маршрутом після повідомлення про замінування, яке виявилося неправдивим. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу АТ "Укрзалізниця".

"Поїзд №744 Львів – Дарниця відновив рух за маршрутом. Жодних небезпечних пристроїв в ході перевірки не виявлено", - вказали в УЗ.

Так, вибухотехніки та правоохоронці перевіряли поїзд №744 Львів – Дарниця після того, як сьогодні близько 9:30 невідома особа повідомила про його замінування.

"Для проведення оперативних дій поїзд було зупинено о 9:37 на станції Обвідний. Пасажирів висаджено з поїзда. У поїзді знаходилося 420 пасажирів", - додали у компанії.

Інформацію підтвердили і в ГУНП у Житомирській області. За даними поліції, 7 листопада на електронну пошту поліції надійшов лист про загрозу вибуху у потязі "Львів-Київ". Потяг зупинили, а пасажирів евакуювали. Указаний потяг зупинили для обстеження на залізничній станції неподалік Коростеня Житомирської області. "Правоохоронці обмежили доступ до потенційно небезпечної території та евакуювали 500 пасажирів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 7 листопада посеред поля через "мінування" зупинили швидкісний поїзд.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП