povodytsia-duzhe-dyvno-zmi-proanalizuvaly-povedinku-putina-na-tli-maibutnikh-vyboriv-prezydenta-rf

Поводиться дуже дивно: ЗМІ проаналізували поведінку путіна на тлі майбутніх виборів президента рф

 • 35047 переглядiв

Російські журналісти повідомляють про нестабільність останнього терміну президента володимира путіна: він був публічно активним лише 147 днів і часто демонстрував незвичну дистанційовану поведінку під час подій.

Напередодні нових президентських виборів в росії, журналісти вирішили проаналізувати, останній термін російського диктатора володира путіна. Про це пише УНН, з посиланням на російські ЗМІ.

Деталі

Журналісти наголошують, що путін здається надмірно втомленим і проявляє незвичайну поведінку. Зокрема йому властиво чергувати дні неймовірної публічної активності та тривалі зникнення.

Медійники проаналізували всі події за участю російського диктатора за останній рік і дійшли висновку, що путін провів на людях лише 147 днів (тобто менше ніж 5 місяців із 12).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Виборчий обряд": путін наблизився до п'ятого терміну на тлі призначення дати виборів у рф - AP

Найменш публічним для російського диктатора був січень - тоді путін пробув у суспільстві лише 7 днів. Решту часу путін не залишав своїх резиденцій, не організовував зустрічей із журналістами або іншими особами, за винятком своїх близьких чиновників і відданих політиків

Окремо розслідувачі наголосили на новій тенденції для російського президента - чергувати дні інтенсивної публічної активності з тривалими періодами зникнення. 

Наприклад, лише 28 вересня поточного року путін брав участь у чотирьох значущих публічних подіях, проте за попередні шість днів його не помічали ніде, за винятком близьких кіл. 29 вересня путін знову з'явився в громадських заходах, але протягом наступних чотирьох днів (до 3 жовтня) його знову ніхто не бачив

- йдеться в статті.

Зазначається, що під час тривалої відсутності путіна у інформпросторі пресслужба кремля публікує звіти про кабінетні зустрічі диктатора, які, ймовірно, були записані заздалегідь. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нелегітимність президента путіна може стати переломним моментом - Зеленський

Також журналісти звертають увагу на деякі незвичайні особливості: на багатьох зустрічах путін вважає за краще підтримувати дистанцію серед своїх співрозмовників, тоді як на деяких заходах буквально вступає в контакт із народом.

Згідно з аналізом російських медійників за останній рік кількість заходів, проведених дистанційно, склала 43% від загальної кількості. Крім того, у 36% випадків усі учасники зустрічей були змушені перебувати в карантині.

Це дистанціювання іноді набуває вражаючих форм. Ми виявили, що на багатьох форумах перед президентом, який перебуває на сцені, буквально ставлять паркан, який відокремлює главу держави від залу. А на вулиці співрозмовники путіна змушені стояти на відстані понад 10 метрів від нього — за спеціально намальованою червоною рискою

- йдеться у матеріалі російських журналістів.

Водночас п'ята частина усіх заходів за участю Путіна відбувалася без жодної дистанції та карантину — наприклад, із міжнародними гостями або після драматичних подій.

Доповнення 

У верхній палаті російського парламенту - раді федерації рф - повідомили у четвер, що призначили президентські вибори у росії на 17 березня 2024 року. Це може стати п'ятим президентським терміном для володимира путіна. 

Нагадаємо

президент росії володимир путін прийме участь у президентських виборах у 2024 році. 

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі