povniy-misyats-10-veresnya-astrolog-peredbachila-mozhlivi-zagrozi-z-morya

Повний місяць 10 вересня. Астролог передбачила можливі загрози з моря

 • 438643 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. 10 вересня о 13:00 за київським часом буде повний місяць у знаку Риб. У зв'язку з тим, що в момент кожної повні Сонце протистоїть Місяцю, у цей момент ми відчуваємо слабкість, дратівливість, а зайва активність забирає занадто багато сил. Астролог Ксенія Базиленко спеціально для читачів УНН розповіла про особливості повного місяця, що наближається.

Цей повний місяць, за словами астролога, можна охарактеризувати як інтуїтивний. І він має дві особливості.
Перша особливість – це те, що він станеться у знаку Риб.

Цитата

«Риби – це водяна стихія, знак зцілення, ясновидіння, всесвітньої любові. У момент повні Місяць з'єднатися з господарем цього знака Нептуном, що додасть особливість – ми станемо дуже чутливими, інтуїтивними, виникне бажання допомагати і піклуватися про оточення. Сила медитацій та молитов цього дня посилиться у кілька разів. А сни з 9-10 вересня будуть віщими. Тому присвятіть себе розслаблюючим духовним практикам, молитві або просто відпочиньте, виспіться, також чудові прогулянки на природі та усамітнення», - розповіла астролог.

Базиленко застерігає, що в гіршому випадку люди можуть мати емоційні зриви, розгубленість і сплутаність думок, втому.

Друга особливість цієї повні в тому, що з 10 вересня Меркурій переходить у ретроградний рух, що змінить ритм нашого життя до 3 жовтня, зробить його спокійнішим і змусить повернутися до старих питань.

Цитата

«У момент повного місяця Меркурій буде стаціонарний, тобто з точки зору астрології зупинить свій рух. І це період - стопор у всіх справах. Не варто з 9-11 вересня призначати важливі зустрічі, писати плани чи вирушати в дорогу. Вони не мають майбутнього», - впевнена астролог.

За словами Базиленко, загальний показник повного місяця, де ще п'ять планет перебувають у ретроградному стані, говорить про небезпеку спалахів інфекційних захворювань та можливості протягом двох тижнів, до молодика, обмеження пересування в деяких країнах через це.

«Є небезпеки, пов'язані із отруєннями, забрудненням повітря. Також варто звернути особливу увагу на водяну стихію. Небажано подорожувати у цей період водою», - застерегла астролог.

Водночас, за словами астролога, цей період може принести Україні позитивні зміни.

«Що ж стосується гороскопу України та впливу на нього цієї повні, то з радістю хочеться відзначити великі позитивні зміни, які призведуть до нових перемог, допомоги з різних країн та загальне емоційне піднесення нашого народу.

Можливо, що загрози в наш бік можуть бути з боку АЕС та моря. Але все ж таки, перевага буде на нашому боці!» - впевнена Базиленко.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Харків зазнав потужного обстрілу з РСЗВ – мер

     • 272922 переглядiв

    Король Чарльз III залишив Балморал і попрямував до Лондона

     • 124366 переглядiв