ukenru
povitryani-sili-zbito-chotiri-iz-shesti-krilatikh-raket-ta-10-droniv-kamikadze

Повітряні сили: збито чотири із шести крилатих ракет та 10 дронів-камікадзе

 • 107564 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Українські захисники сьогодні збили чотири із шести крилатих ракет та 10 дронів-камікадзе «Shahed-136», повідомили у Повітряних силах ЗСУ, пише УНН.

Деталі

"О 12.05 19 жовтня ворог атакував Україну з північно-східного напрямку стратегічною авіацією. Із бомбардувальників-ракетоносців – Ту- 95 та Ту-160 випущено шість крилатих ракет Х-101/Х-555", - повідомили у ПС ЗСУ у Telegram.

Як повідомляється, одну ракету знищено винищувальною авіацією, одну зенітним-ракетним підрозділом у зоні відповідальності Повітряного командування "Центр" на Київщині та Вінниччині.

Ще дві ракети, як вказано, – збито протиповітряною обороною Сухопутних військ на Чернігівщині.

"Одночасно з ракетним обстрілом окупанти атакували Україну безпілотниками-камікадзе "Shahed-136" з північного напрямку, зокрема з території білорусі. Станом на 15:30 десять баражуючих боєприпасів було знищено протиповітряною обороною Повітряних Сил повітряного командування "Центр", - зазначили у ПС ЗСУ.

Деталі

Сьогодні, 19 жовтня, станом на 15:00 силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Центр" Повітряних сил було збито 2 крилаті ракети та 8 БПЛА, ще 2 крилаті ракети приземлено силами ППО СВ.

Українські Національні Новини

Війна