poviazani-z-kremlem-piar-kompanii-vse-chastishe-poshyriuiut-dezinformatsiiu-sered-vybortsiv-u-ssha

Пов’язані з кремлем піар-компанії все частіше поширюють дезінформацію серед виборців у США

 • 24796 переглядiв

Росія залучає несвідомих американців та комерційні фірми для поширення дезінформації про вибори в США. Розвідка США попереджає про загрозу іноземної пропаганди в соцмережах та інтернеті.

рф покладається на несвідомих американців для поширення передвиборчої дезінформації, використовуючи комерційні піар-фірм та приватні піар-фірми. Пише УНН із посиланням на Ассошіейтед Прес.

Деталі

Високопосадовці розвідки США стверджують, що росія продовжує становити істотну загрозу, коли мова йде про дезінформацію про вибори.

Американська громадськість повинна знати, що контент, який вони читають в Інтернеті, особливо в соціальних мережах, може бути іноземною пропагандою, навіть якщо здається, що він надходить від співвітчизників або походить зі Сполучених Штатів

- заявив чиновник з Офісу директора національної розвідки, який провів брифінг для журналістів.

Вказується, що росія звертається до несвідомих американців і комерційних фірм для поширення дезінформації про президентські перегони в США. За словами представників розвідки, не тільки росія, але й Іран та Китай незмінні у рішучості заповнити інтернет неправдивими і підбурювальними заявами про американську демократію.

Приклад

Після нападу на Трампа російські дезінформаційні агенції швидко посилили заяви про те, що риторика демократів призвела до стрілянини, або навіть безпідставні теорії змови, які припускають, що Байден або український уряд організували замах.

Ці проросійські голоси намагалися пов'язати замах з триваючою війною Росії проти України

- йдеться у висновку Лабораторії цифрових криміналістичних досліджень Атлантичної ради, яка відстежує російську дезінформацію.

Центр протидії дезінформації попереджає про посилення російської пропаганди30.07.24, 02:34

Популярні

Новини по темі

Стубб: "Шлях до миру очевидний – росія має відступити"

 • 45336 переглядiв

МХП сплатила 3,7 млрд грн податків у I півріччі 2024 року

 • 27911 переглядiв