povertalys-z-dachi-vstanovleni-osoby-vsikh-6-zahyblykh-vid-pidryvu-na-mini-avto-na-kharkivshchyni-sered-nykh-dvoie-ditei

Повертались з дачі: встановлені особи всіх 6 загиблих від підриву на міні авто на Харківщині. Серед них - двоє дітей

 • 14999 переглядiв

Правоохоронці встановили особи всіх загиблих внаслідок підриву цивільного автомобіля на ворожому боєприпасі на Харківщині. Загинуло 4 дорослих та двоє дітей - 5 років та 2-х місяців. Про це у понеділок повідомила поліція Харківської області, передає УНН. 

Деталі

Наразі встановлено, що родина харків’ян на автомобілі поверталася з дачі у місто. Транспортний засіб наїхав на протитанкову міну ТМ-62П. Автівка вибухнула та загорілась.

"Загинули 44 і 53-річні чоловіки, 64-річна жінка, 5-річний хлопчик, двомісячна дівчинка та їх 25-річна мати", - йдеться у повідомленні.

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним вбивством) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо 

Раніше повідомлялось, що 7 липня ввечері біля цвинтаря на ґрунтовій дорозі у лісі неподалік с. Циркуни Харківського району на ворожій протитанковій міні підірвався легковий автомобіль "ВАЗ-2114".

Популярні

Новини по темі

Дуда і Зеленський зустрілися перед самітом НАТО

 • 30862 переглядiв