ukenru
povernennya-milevskogo-vidomiy-forvard-zaznav-porazki-u-debyutniy-gri-za-minay

Повернення Мілевського: відомий форвард зазнав поразки у дебютній грі за "Минай"

 • 18818 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. Сезон 2021-го року для ФК "Минай" розпочався товариським матчем в Кішварді проти місцевого угорського ФК "Кішварда", повідомляє УНН з посиланням на сайт "Минаю".

У першому поєдинку команди зіграли бойовими складами. На поле вийшли Попович, Книш, Саків, Нурієв, Ткачук, Хахльов, Кожанов, Пиняшко, Ткачук і дебютував колишній форвард збірної України та "Динамо" – Артем Мілевський.

На полі значно свіжішими виглядали угорці – дворазові тренування з акцентом на фізику даються взнаки ФК "Минай".

"Кішварда" завдяки цьому частіше володіла м’ячом і намагалися диктувати свої умови. Проте закарпатці вміло грали в захисті, працювали, коли треба, без м’яча та виходили з-під чужого пресингу. У першому таймі пропустили гравці "Минаю" – господарі забили після навісу з лівого флангу і точного удару головою. Підсумковий результат – 0:1.

Варто відзначити, що вже з початку наступного тижня "минайці" продовжать свій перший тренувальний збір. А 20 січня зіграє свій другий товариський матч – з командою Першої ліги Угорщини "Дебреценом ЕАС".

Як повідомляв УНН, Мілевський поповнив ряди аутсайдера УПЛ минулого місяця, вперше повернувшись до чемпіонату України за останні 7 років. 

Українські Національні Новини

Спорт