potroshcheni-zhytlovi-budynky-ta-linii-elektroperedach-yak-vyhliadaie-khersonshchyna-pislia-nichnoi-taky-rf

Потрощені житлові будинки та лінії електропередач: як виглядає Херсонщина після нічної атаки рф

 • 37598 переглядiв

Російські обстріли в Херсоні поранили літню жінку, завдали матеріальних збитків та призвели до перебоїв з електропостачанням. Атаки здійснювалися з використанням БПЛА та ракет, повідомляється про додаткові жертви в прилеглому регіоні.

Під час нічного обстрілу Херсона росіяни поранили жінку та пошкодили низку приватних будинків і багатоповерхівок. Начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко виклав відео з наслідками нічної атаки окупантів, передає УНН.

Деталі 

Поранена жінка, пошкоджені приватні та багатоповерхові будинки, перебої з електрикою, кілька пожеж - такий підсумок сьогоднішньої ночі у Херсонській міській територіальній громаді

- йдеться у дописі.

За його словами, окупанти кілька разів атакувала місто і передмістя з тимчасово окупованого лівого берега.

Крім того, начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін показав, як виглядає Миролюбівка Херсонського району, куди росіяни вночі тричі вдарили  з ЗРК С-300. 

Одна з ракет влучила у житловий будинок, перетворивши його у груду каміння. Під завалами власної оселі загинула 63-річна жінка. Внаслідок ударів зруйновано дві оселі та амбулаторію, а також пошкоджено навчальний заклад й церкву.

- резюмував Прокудін.

Доповнення 

Внаслідок нічного російського обстрілу в Херсоні була поранена 80-річна жінка. Також 63-річна жінка загинула внаслідок нічного російського обстрілу Миролюбівки на Херсонщині.  

Нагадаємо

У ніч на 14 грудня 2023 року російські окупанти атакували ударними БпЛА та зенітними керованими ракетами С-300. Повітряні Сили ЗСУ повідомляють, що було збито 41 "шахед",

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі